Shërbimet

  Kontabiliteti/Financiare
  Ne kemi një ekip të specializuar për të siguruar shërbimet e kontabilitetit, në përputhje me Standardet Kombëtare të Kontabilitetit dhe Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit[vc_empty_space height=”20px”]ME SHUME[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” accent_color=”#e8e8e8″]
  Shërbime Fiskale
  Shërbimet fiskale kanë për qëllim dhënien e sigurisë dhe saktësinë e transaksioneve të kryera në kuadër të legjislacionit fiskal dhe marrjen e masave parandaluese kundër shkeljes së ligjeve fiskale të cilat administrohen nga Drejtoria e Pergjithëshme e Tatimeve(DPT).[vc_empty_space height=”10px”]ME SHUME[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” accent_color=”#e8e8e8″]
  Shërbime personeli/Strukturë organizative
  Në ditët e sotme shumë biznese në shqipëri janë në fazat e zhvillimit dhe rritjes së tyre ,madje disa nga bizneset në shqipëri në gjuhën e perditëshme quhen biznese familjare dhe nga vetë natyra këto biznese nuk kanë nje strukture te saktë  organizative.[vc_empty_space height=”10px”]ME SHUME[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” accent_color=”#e8e8e8″]