Trajnim

  Trajnim

  Për të gjithë të interesuarit të cilët kërkojnë të zgjerojnë njohuritë e tyre. Pranë BARAZ do të kenë mundësi të studiojnë në:

  -Kontabilitet financiar

  -Kontabilitet kosto

  -Kontabilitet publik

  -Standardet kombëtare dhe ndërkombëtare të kontabilitetit

  -Legjislacion fiskal

  -Përdorimi i programeve financiare